Koesensor organiseert workshops robotsoftware in november 2019

Koesensor organiseert workshops robotsoftware in november 2019

Overweegt u om in de toekomst te gaan melken met een robot? Of heeft u al een automatisch melksysteem maar moet u opnieuw investeren?

Sta er dan even bij stil dat elk merk van melkrobot ook zijn eigen softwaresysteem heeft. Er zijn gelijkenissen in die softwaresystemen maar zeker ook verschillen. Voor u een melkrobot aankoopt is het dus een goed idee om u niet alleen goed te informeren over de robot zelf, maar ook over de bijhorende software. Met die software zal u immers dagelijks moeten werken.

Het kennisplatform Koesensor (www.koesensor.be) organiseert daarom in november 2019 enkele workshops over software voor automatische melksystemen. U krijgt de kans om op één dag aan de slag te gaan met verschillende softwaresystemen. In korte sessies stellen verschillende merken hun softwaresysteem aan u voor.

Deze workshop zal op verschillende locaties georganiseerd worden en dit op dinsdag 12 november (regio Malle), donderdag 14 november (regio Gent) en woensdag 20 november (regio Bocholt). Het definitieve programma ligt nog niet vast. Toch polsen wij graag naar uw interesse via een voorinschrijving. Vul hier het formulier in en wij brengen u als eerste op de hoogte van het programma en geven u de mogelijkheid om als eerste in te schrijven.

Vooraf inschrijven

Reacties zijn gesloten.